tisdag 4 juli 2017

GI-sötnings-ersättningar

Jag har ätit enligt GI sedan början av året, on n' off. Jag såg drastiska resultat när jag åt extremt strikt i fas 1. Jag gick ner flera kilo på en vecka! Nu är jag nog i fas 2 eller 3, jag äter inte enligt en fixerad diet, och det är omöjligt att baka med varor som har lågt GI. Jag är nöjd med min vikt för tillfället och bakar försiktigt med glutenfria mjölsorter, som har höga GI-värden, tyvärr. När jag bakar och ska använda sötningsmedel så tänker jag ändå på GI-värden. Följ gärna mina tips på ersättningar på bilden.
Jag har tagit värden och information från
http://superkroppen.nu/olika-alternativ-till-socker/
http://www.totalbeauty.com/mobile/content/slideshows/natural-sugar-alternatives
http://sukrin.com/se/sukrin/om/
http://www.livestrong.com/article/455051-glycemic-index-of-refined-sugars/
http://www.glycemic-index.org/high-fructose-corn-syrup-vs-sugar.html
http://www.mabra.com/gi-guiden-till-smartaste-sotningsmedlen/



Schüss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar